x 

Könyvkiadás

 

A könyvkiadás terén szerzett több mint húsz éves tapasztalattal várjuk a Szegedi Tudományegyetemen belüli (áfamentes) és a külső (áfás) megrendeléseket egyaránt. Szakképzett munkatársainkkal, a legújabb szoftverekkel, ofszet és digitális technológiánkkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Igény szerint gondoskodunk a kiadványok szöveggondozásáról, teljes körű megtervezéséről, nyomdai kivitelezéséről, terjesztéséről, így a kutatás legújabb eredményei gyorsan, pontosan, zökkenőmentesen juthatnak el az oktatóktól a hallgatókig.

Letöthető táblázatunk a könyvkiadás díjszabását tartalmazza, de vállaljuk szórólapok és egyéb nyomdatermékek tervezését és kivitelezését is. A feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák. A végső ár függ az illusztrációk számától és a kiadvány jellegétől. A részletekkel kapcsolatban forduljon Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Jegyzetmegrendelő űrlap (pdf)

Az egyetemen belüli megrendelésekhez kérjük, mellékeljék a GMF honlapjáról letölthető 21/a jelű (Kiadás átvezetés) nyomtatványt is.


Nyomdai szolgáltatás

 

Árjegyzék

Megrendelő űrlap (pdf)

 Az egyetemen belüli megrendelésekhez kérjük, mellékeljék a GMF honlapjáról letölthető 21/a jelű (Kiadás átvezetés) nyomtatványt is.

 

 

 

 

Kiadói kedvezmény

Weboldalunkon keresztül és személyesen a kiadóban könyveink 25 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.
Az SZTE-n belüli belső átvezetés áfamentes, a kedvezmény pedig 50%-os.

Pályázati Felhívás

A JATEPress Kiadó saját forrásból hozzá kíván járulni a Szegedi Tudományegyetemen zajló könyvkiadáshoz. Pályázni kézirattal és a kötet megjelentetését támogató tanszékvezetői ajánlással lehet.
A pályázati időszak folyamatos, a pályaműveket személyesen vagy a szauter[@]press.u-szeged.hu címre várjuk Pályázat jeligével. 

Facebook oldalunk